Atelier Bow Wow twee keer in de Canvasconnectie

Op dit moment loopt de Triënnale in Brugge: een hedendaags kunst/architectuur-project dat zich de vraag stelt: hoe zou het zijn als al die toeristen hier nu eens bleven? Met enkele buurtcomités gaan we op bezoek naar de Triënnale. Zwemmen kan nu ook.

Vanaf nu kan je tijdens de weekends van juli en augustus zwemmen in de Brugse reitjes! Telkens van 13u-18u en indien de waterkwaliteit goed is.

Bar du matin' (het zondagmorgen programma op VRT-radio 1) kwam naar Triënnale Brugge. Annemie Tweepenninckx ontving gasten op het terras van het URB EGG-café. Je kan natuurlijk hier een stukje herbeluisteren !

In de Canvasconnectie, een programma op Canvas, kwam de Triënnale twee keer aan bod. Eerst sprak Joost Swarte zijn bewondering uit voor het werk van Atelier Bow Wow, en later gaf Atelier Bow Wow zelf toelichting bij zijn werk. Je kan beide fragmenten hieronder terug bekijken:

 

Hieronder hoor je Bow Wow zelf over hun werk in Brugge:

Veel meer info over de Triënnale in Brugge vind je hier. Ook een leuke timelapse-film over de opbouw van het Bow Wow zwemparadijs:

PS Je kan beide video's ook embedden in jouw buurtwebsite!

Lees verder: