Foto's erg eenvoudig bewerken

Een online-dienst om foto's te bewerken. Je kiest een vorm. Dan voeg je een eigen foto van een gezicht toe, herschikt een beetje en klaar! Jouw foto zit in een andere foto: op een kiosk, op een borduurwerk, in een spiegel...

Volg deze stappen:

Stap 1 Ga naar de website van PhotoFunia. De site is Engelstalig, maar er komt bijna geen tekst aan te pas!

Stap 2 Klik op één van de tientallen effecten waaruit je kan kiezen:

Stap 3 Met de Choose Photo-knop kies je een foto uit je eigen computer:

Stap 4 Klik nogmaals op de knop die verschijnt in een nieuw scherm.  Je krijgt de upgeloade foto te zien: je kan eventueel nog preciezer bepalen welk stuk van de foto gebruikt moet worden, door het kader (via de handgrepen) op de foto te verschuiven OF te verkleinen...:

Stap 5 Klik nu op de GO-knop.

Stap 6 Na enkele seconden verschijnt je foto:

Stap 7 Rechtermuisklik IN de foto en kies: 'afbeelding opslaan als...':

Tip Gezichten geven het mooiste resultaat / maak eventueel je foto vooraf kleiner anders duurt de upload van je foto naar PhotoFunia soms lang... (sowieso lukt het niet met foto'(s groter dan 4Mb)

Er is géén reclame te zien op de gemaakte foto! Enkel in de bestandsnaam komt het merk voor... (en dat kan je wijzigen natuurlijk...)

Extra: gelijkaardige sites

Ook op onderstaande links kun je gelijkaardige dingen proberen, maar soms is de foto kleiner, staat er wel reclame, en is het stappenplan licht gewijzigd. Maar voor liefhebbers zeker ook de moeite om te proberen:

FotoFunBox 
Foto's in een vormpje gieten 

Lees verder: