Fair Trade in jouw Brugse buurt of vereniging?

De Week van de Fair Trade is een jaarlijkse campagne die fair trade en fairtradeproducten in de kijker zet in heel het land. Misschien een ideetje voor jouw buurt of vereniging? Van 7 tot 17 oktober 2015.

Fair Trade op school, in je vereniging,...?

- Organiseer op school een ontbijt- of lunchactie tijdens de Week van de Fair Trade. Bestel voor 18 september de gratis placemats (maximum 500 per organisatie).
-Organiseer je liever een workshop voor je klas of vereniging,...? Bekijk het aanbod van de Oxfam Wereldwinkel Brugge eens.
-Neem deel aan de Sappige Avonden van het Regionaal Landschap Houtland en kom onder andere meer te weten over de wijnen en fruitsappen uit de wereldwinkel.

De Week van de Fair Trade is een jaarlijkse campagne die fair trade en fairtradeproducten in de kijker zet in heel het land. Zowel op nationaal niveau met een algemene campagne, als op lokaal vlak met activiteiten in jouw buurt. In heel Belgiƫ worden er 10 dagen lang activiteiten georganiseerd die je op een leuke manier laten kennismaken met eerlijke handel en eerlijke producten.

Kijk hier voor activiteiten in de buurt.

Lees verder: