Flower Power in de Gustaaf Vermeerschstraat

De straat "Gustaaf Vermeerschstraat" ligt in Oosten van Sint-Michiels en is ongeveer 370 meter lang. Een heel gezellige, doodlopende straat waar iedereen elkaar kent. 

Vorig jaar vierden ze hun jubileum (10 jaar) en ook dit jaar was elke bewoner opnieuw van de partij.  Sinds vijf jaar werken ze met een thema. Voor welk thema ze gekozen hadden was duidelijk door de enthousiaste bewoners die allemaal als echte hippie's gekleed gingen. Echte Flower Power!

' S ochtends zijn een groot deel van de bewoners gaan padelen ( dat is een combinatie van tennis en squash). ' S middags en in de vooravond zorgde iedereen voor een aperitiefhapje en dronken ze een glaasje samen. ' S avonds werd de muziek verzorgd door de band Par Hasard. Doorlopend was er ook een springkasteel en pannavoetbal voor de jong (en oud).

Wist-je-datje: Gustaaf Vermeersch was een Vlaams schrijver en leefde in de periode 1877-1924). Zijn echte beroep was eigenlijk treinconducteur maar hij hield enorm van romans en verhalen schrijven. 

Lees verder: