Lamme Goedzak speelt weer

José Desender is één van de drijvende krachten achter toneelgezelschap Lamme Goedzak. De Assebroekse vereniging heeft ook een eigen website op het platform van brugseverenigingen.be. Straks spelen ze een nieuw stuk. Lees hier waarover het gaat...

Het stuk speelt zich af in een politiebureau.
Commissaris Willy, de chef, is een ijdele man en een vrouwenloper die via z’n relaties, commissaris geworden is. Hij heeft een geheime relatie met de politieagente Roos en belooft met haar te huwen. Als hij echter een jeugdliefde, Lysiane, op bezoek krijgt, maakt hij de relatie uit. Wanneer Roos ermee dreigt dat ze alles openbaar zal maken, beschuldigt hij haar onterecht van diefstal om haar te dwingen ontslag te nemen.
Lise en Koen, de collega’s van Roos staan achter haar en spannen samen om de chef een lesje te leren. Ze starten "Operatie Pandora" en bedenken allerlei snode plannen om de chef  een halt toe te roepen. Deze plannen leiden echter tot allerlei verwikkelingen.
Welke misstappen van de chef komen nog aan het licht? Zullen de collega's erin slagen om de chef een halt toe te roepen? Zal "Operatie Pandora" slagen?


SPELERS: Martine Biltiau, Marleen Braem, Gilles Coens, Magali Lingier, Corine Neyts, Stephan Roose, Robin Segaert, Els Vanderleen,  Martin Van den Bossche,  Alex Verstringe en Céline Vossen

Lees verder: