Sint-Kruis Kermis: inschrijven voor een eigen stand als vereniging

Brugse verenigingen worden uitgenodigd om GRATIS deel te nemen aan het Sint-Kruis Kermis Straatfeest op zondag 20 september 2015 van 13 tot 18 uur. Lees hier hoe het moet.

Op zondag 20 september 2015 vindt naar jaarlijkse traditie het grote ‘Sint-Kruis Kermis Straatfeest’ plaats in de Brugse deelgemeente Sint-Kruis. Dit familiegebeuren vormt het hoogtepunt van de gemeentefeesten, ingericht door het plaatselijke Feestcomité Sint-Kruis. De Moerkerkse Steenweg tussen de Kruispoort en de Akkerstraat wordt omgetoverd tot een verkeersvrije feeststraat met (mobiel) straattheater, een springkastelenfestival, optredens van muziekgroepen & streetbands, kinderanimatie, en nog zoveel meer. Goed voor gemiddeld 20.000 bezoekers. Het evenement sluit aan bij de braderie Langestraat-Hoogstraat en is ook opgenomen in de programmatie van Autoloze Zondag Brugge.

Maar het Sint-Kruis Kermis Straatfeest is vooral ook een cultuur-, sport-, kunst- en creamarkt, waar alle verenigingen, hobbyisten, kunstenaars en creatievelingen zich voorstellen aan een breed publiek, hetzij via een infostand, een demostand, of een combinatie van beide.

Iedereen kan gratis deelnemen en het Feestcomité Sint-Kruis zorgt voor logistieke ondersteuning in de vorm van stoelen en tafels.

Bij deze wordt ook u uitgenodigd om GRATIS deel te nemen aan het Sint-Kruis Kermis Straatfeest op zondag 20 september 2015 van 13 tot 18 uur.

Mail naar [email protected] of stuur je vragen naar Timothy Inghelbrecht, Feestcomité Sint-Kruis, Jozef Verduynstraat 7, 8020 Ruddervoorde.
Inschrijven kan tot en met 1 juli 2015.

Lees verder: