Nieuwsbrief Brugge culturele activiteiten

Wil je als Brugse culturele vereniging je activiteit opgenomen zien in de nieuwsbrief van dienst Cultuur Brugge? Let wel: enkel activiteiten in Brugge die voor iedereen toegankelijk zijn worden opgenomen!

Vroeger had je de 'elektronische lichtkranten' rondom en in Brugge maar aangezien die weggevallen zijn proberen ze die leemte op te vullen met een nieuwsbrief.

Momenteel bekijkt de dienst communicatie om een plaats op de website te voorzien waar bezoekers een archief kunnen vinden van onze nieuwsbrieven. Momenteel is dat, jammer genoeg, nog niet mogelijk. Je vindt de verschillende nieuwsbrieven wel terug op hun facebookpagina of twitterpagina. Maar dat is natuurlijk niet zo gebruiksvriendelijk.

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan je simpelweg door een mailtje te sturen naar [email protected]. Een mailtje met onderwerp "inschrijven nieuwsbrief" volstaat (dan wel versturen met het e-mailadres waarmee je ingeschreven wilt worden).

Jouw activiteit toevoegen? Stuur dan een mailtje met de basisinformatie (wat, waar, wanneer?) van je activiteit door naar [email protected]! Let wel: enkel activiteiten in Brugge die voor iedereen toegankelijk zijn worden opgenomen!

Lees verder: