Hallenmoment 2013

Op donderdag 7 februari was het opnieuw tijd voor het Hallenmoment. Elk jaar vindt in de indrukwekkende Brugse Hallen deze beurs plaats, waar de nieuwe culturele acts en andere ondersteuning voor de Brugse buurtcomités onder de verzamelnaam 'Brugse Buurtcheques' worden voorgesteld. Het Hallenmoment is een vaste stop voor de vele enthousiaste buurtcomités uit de Brugse buurten. Bruggelokaal stelde er onder meer het nieuwe fotoproject '100 Buurtbewoners, Een Eeuw In Portretten' voor.

De stand van Bruggelokaal op het Hallenmoment 2013, waar het fotoproject '100 Buurtbewoners, Een Eeuw In Portretten gelanceerd werd.Honderden enthousiaste buurtcomitéleden uit alle hoeken van Brugge waren van de partij op het Hallenmoment 2013.

De opkomst was opnieuw heel hoog, met honderden enthousiaste buurtcomitéleden uit alle hoeken van Brugge. Op de verschillende standen kregen ze meer uitleg bij alle mogelijke ondersteuning die zij via de Brugse Buurtcheques kunnen ontvangen. Verder bracht burgemeester Renaat Landuyt in zijn speech een overzicht, waarna de verschillende muzikale acts, die de buurtcomités voordelig op hun activeiten kunnen boeken, kort een glimp van hun kunnen brachten.

Bruggelokaal gaf die avond ook de aftrap voor de lancering van fotoproject '100 Buurtbewoners, Een Eeuw In Portretten', waarop comitéleden buurtbewoners konden intekenen. Het fotoproject is nu halverwege en zal op het Hallenmoment van 2014, wanneer de Brugse Buurtcheques hun 10-jarig bestaan vieren, officieel worden voorgesteld. Alle info over het fotoproject vind je hier: www.bruggelokaal.be/Beelden

De Hallen net voor de aankomst van de vele comitéleden   De presentatie van het fotoproject '100 Buurtbewoners, Een Eeuw In Portretten'   De presentatie van het fotoproject '100 Buurtbewoners, Een Eeuw In Portretten'Detail van de stand met foto's van het scanproject   Johan geeft meer uitlegNog een beeld van de stand   Comitéleden tekenen buurtbewoners in voor het fotoprojectSfeerbeeld aan de stand
Bekijk hier hier het Hallenmoment van 2014 - 2012 - 2011

Foto's: Jürgen de Witte

Gezellige drukte aan de stand van Bruggelokaal

Lees verder: