Steek de koppen bij elkaar

Bij D-E kun je een project indienen én daarmee 2000€ winnen. De eerste selectie gebeurt nav de Dag van de Buur 2014 op 16 mei.

►Beter een goede buur...

dan een verre vriend. Want een vriendelijke buur kan altijd even op de koffie komen. Daarom steunt D-E de Dag van de Buren op vrijdag 16 mei. Ze helpen je nu al dichter bij je buren te komen. Praat samen eens over wat de straat nog gezelliger kan maken. Er ligt vast snel een mooi idee op de keukentafel dat je met € 2.000 financiële steun kunt waarmaken.

Hoe deelnemen?

Vertel met welk straatproject jullie je buurt nog gezelliger willen maken. En wie weet wordt jullie Dag van de Buren dit jaar dan wel éxtra feestelijk. Want op vrijdag 16 mei kondigen ze de eerste winnaars aan. Zij krijgen tot € 2.000 budget om hun gezellige straatproject werkelijkheid te laten worden.

Hier lees je hoe je deelneemt aan de D-E-burenactie.

►Hoe winnen?

De volgende stap is stemmen verzamelen voor jullie project. Download daarom affiches en hang ze overal op! En deel op Facebook de link naar jullie project. Want met elke unieke code van een Douwe Egberts-verpakking kan iedereen (vanaf 15 maart) één stem uitbrengen op een straatproject. Wie stemt, maakt bovendien zo kans op 1 jaar gratis Douwe Egberts.

►Aan jou/jullie om uit te maken of je deelneemt aan deze reclameactie of dat je toch liever kiest voor een kop (h)eerlijke fairtrade-koffie van de Wereldwinkel...

►50 buurten winnen tot € 2.000!

Hoe meer stemmen, hoe meer kans om te winnen. Bovendien beloont ook de jury haar favoriete projecten. Op 16 mei verrassen we de eerste winnaars. Wil jij op deze Dag van de Buren met iedereen klinken op het goede nieuws? Stuur dan zeker jullie straatproject in voor 1 mei!

Lees verder: