Geluid van je computer opnemen

Een aantal programma's die je kan gebruiken om geluid, muziek,... van je eigen computer op te nemen. Bruggelokaal heeft ze zelf niet getest.

MP3myMP3

Wat je hoort op je pc kun je opnemen met dit programma. Wel even driedubbel opletten bij de installatie dat je niet toelaat dat je beginpagina anders ingesteld wordt dan nu én dat je alle extra software afwijst. Let even op bij de installatie !!!
Het programma downloaden kan niet op de programmasite, maar wel bij een speciale aanbieder van software. Klik hier om mp3mymp3 te downloaden.
Je kan nog veel meer met het programma: een cd omzetten, een playlist maken, enz.

Stappenplan

Stap 1: Open je favoriete muziek.
Stap 2: Open mp3mymp3 en kies de geluidsbron die je wilt opnemen. (Kies Stereo Mix of Wave mix , dit zal alle audio opnemen via de geluidskaart ). 
Stap 3 . De combinatie van de onderstaande instellingen bepaalt uiteindelijk het totale opname-ingang niveau . Fine-tune je opname niveaus zodat de meter aan de rechterkant net de bodem raakt van de rode zone op het luidste punt van het geluid dat je opneemt .
a ) Speler geluidsniveau
b ) Master Volume Level
c ) Opname Volume Level
Stap 4 . Controleer het gedeelte mogelijkheden om ervoor te zorgen dat alle opties zijn ingesteld naar jouw wens.
Stap 5 . Klik op de opnameknop.
Stap 6 . Klik op Stoppen wanneer je klaar bent om de opname te stoppen bent . Thats it !

Music2Go

Dit programma kun je gebruiken om geluid/muziek op te nemen en te bewerken. Alles wat via je geluidskaart passeert, kan je opnemen. Met de software kan je simpel de bestanden bewerken, en omzetten naar een ander formaat. CD's en DVD's rippen is ook mogelijk.
Geschikt voor Windows - 11,3 MB - demo (7 dagen, daarna betalend)

 

Lees verder: