41 Be Funky Starten met een wit blad in het juiste formaat

Hoe maak je zelf een wit blad op het juiste formaat in BeFunky? Waarop je dan later zelf een eigen compositie kan maken, die perfect is van grootte...

Stap 1 Open Be Funky en kies de Editor.

Stap 2 Via de upload-knop bovenaan open je om het even welke foto, liefst één die van je eigen fototoestel komt. Zo'n foto is dan zeker groot genoeg van kwaliteit! Kies landschaps- of portretformaat in functie van het eindbeeld dat je wilt maken, natuurlijk.

Stap 3 Klik de Resize-knop aan:

be funky resize knop

Stap 4 Je kan nu een aantal opties wijzigen in het optiescherm. Haal het vinkje weg bij 'Lock Aspect Ratio' (= de originele breedte-hoogte wil je dus niet behouden).

Stap 5 Klik in het getal onder Width. Typ daar het getal van de breedte die je wilt. Klik nu je cursus in het getal onder Height (=hoogte) en typ het getal van de hoogte die je wilt.

Eventueel: Hier lees je meer over alle getallen die een rol spelen bij onze websites...

Bevestig met op het vinkje te klikken. Je afbeelding wordt herschapen in een (vaak) lelijke vervorming van het origineel...

Stap 6 Kies nu de Background-knop:

be funky background

Stap 7 In de optiebalk die verschijnt, haal je het vinkje weg bij 'Transparent', kies je wit (of een andere gewenste achtergrondkleur) en bevestig je door op het vinkje onderaan te klikken.

be funky background opties

Stap 8 Je kan nu aan de slag om een eigen collage te maken. Volg daarvoor dit stappenplan (vanaf stap 3 of stap 4)!

Lees verder: