PhraseExpress: installatie

Tegenwoordig hebben bijna alle gsm's en zeker de smartphones, handige trucjes om sneller te typen (geheugen dat woorden onthoudt) en zelfs een "autocorrect". De ultieme teksthulp voor uw computer heet PhraseExpress. Deze applicatie houdt in de gaten wat je intypt, leert hiervan en vereenvoudigt vervolgens het intypen van zinnen, corrigeren van spelfouten en invoegen van standaardteksten. Het mooie aan PhraseExpress is dat het programma werkt in alle Windows-programma's, en zelfs overweg kan met webmail en andere internetdiensten.

Stap 1 Ga naar PhraseExpress.

Stap 2 Nu zul je "Download now" zien staan, klik hier op "Windows"

Stap 3 Op het volgende scherm krijg je twee mogelijkheden. Het best kies je voor de "Client" versie. 

 

Stap 4 Nu zal PhraseExpress worden gedownload. Wacht even totdat de download klaar is.

Stap 5 Klik op het gedownloade bestand om PhraseExpress te openen. Het eerste wat ze vragen is om de taal te kiezen. Helaas kun je enkel kiezen tussen Engels en Duits. Klik daarna op "OK"

 

Stap 6 Vanaf nu zul je enkele keren op "Next" moeten klikken.

PhraseExpress vraagt in welke map hij de setup van het programma mag opslaan. Ik persoonlijk heb hier niks aan veranderd. Hier ook op "next" klikken.

Nu wordt er gevraagd wat je wil installeren. Laat alle drie de hokjes aangevinkt staan en klik op "next"

Nu meldt PhraseExpress dat ze een snelmenu zullen toevoegen aan jou werkbalk onderaan de computer. Klik opnieuw op "next".

Als je alle stappen hebt overlopen klik je als laaste op "Finish". Er staat bij deze stap te lezen dat het mogelijk is dat de anit-virus op jouw computer PhraseExpress kan blokkeren. Dit komt doordat dit programma werkelijk in het systeem van de computer duikt.

Stap 7 Als laatste zal er onderaan rechts een venster verschijnen met de melding dat de installatie PhraseExpress voltooid is.

Lees verder: