Gezocht: mensen die op de foto willen.

Ben je in Nepal geboren? Is je grootmoeder een française? Ben je geïmmigreerd vanuit Afrika? Ben je een Nederlander en woon en werk je in Brugge? Kom op 5, 6 of 7 maart 2014 naar het Fotohuis (Gistelsesteenweg 109, Sint-Andries) en breng een voorwerp mee dat een verhaal vertelt over jouw verleden!

 

Ben je in Nepal geboren maar heb je van Brugge je thuis gemaakt? Is je grootmoeder een française of heb je Duits bloed door je aderen stromen? Ben je geïmmigreerd vanuit Afrika? Ben je een Nederlander en woon en werk je in Brugge?

Vormingplus en FMDO werken samen aan het project ‘Gedeeld verleden, gedeelde toekomst’ voor de Erfgoeddag 2014 waarbij erfgoed en migratie samen in beeld worden gebracht. Op 5, 6 of 7 maart  kun je terecht bij het Fotohuis (Gistelsesteenweg 109, Sint-Andries). Breng een voorwerp mee dat een verhaal vertelt over jouw verleden!

Om dit project te realiseren zoeken we Bruggelingen met een migratieachtergrond die op de foto willen met een voorwerp waaraan een boeiend verhaal is verbonden. Een fotograaf legt jouw portret en verhaal vast.
Op de Erfgoeddag 2014 worden al deze portretten tentoongesteld in het Provinciaal Hof van Brugge. Zorg dat je erbij bent!
Inschrijven kan

►Vormingplus:                                            
karl.duc@vormingplus.be     
050 33 01 12               
www.vormingplus-brugge.be/migratie  

►Diversiteitsdienst Brugge:
Diversiteitsdienst@brugge.be
050/33 83 15

►FMDO
tine@fmdo.be
0471 83 72 03

Lees verder: