Groepsaankoop groene energie

De Provincie West-Vlaanderen organiseert rond deze tijd een groepsaankoop voor groene energie. Je kunt je vrijblijvend inschrijven van 1 november 2011 tot 5 februari 2012. Er wordt een infosessie georganiseerd door de stad Brugge en dit op maandag 16 januari 2012 om 15.00 uur in het wijkcentrum Xaverianen, Xaverianenstraat 1, Sint-Michiels.

Maandelijks betaal je een energiefactuur. Heb je al eens stilgestaan dat je op deze uitgaven mogelijks kunt besparen? Uiteraard door minder energie te verbruiken, maar ook door bewust je energieleverancier te kiezen. Veel werk? Toch niet. Doe mee met de groepsaankoop 100% groene stroom voor particulieren en bedrijven van de provincie West-Vlaanderen. Stad Brugge ondersteunt mee deze campagne. Je kunt je vrijblijvend inschrijven van 1 november 2011 tot 5 februari 2012 via de website www.samengaanwegroener.be. Hoe meer mensen er deelnemen, hoe groter de korting op de energiefactuur zal zijn.

Op 6 februari is er een online veiling en kunnen de energieleveranciers hun beste bod doen. Daarna krijg jij een voorstel op maat met een duidelijk zicht op je mogelijke besparing. Pas dan beslis je om al dan niet te veranderen van energieleverancier. Info: www.samengaanwegroener.be.

Beschik je niet over een internet aansluiting en wil je toch inschrijven? Neem dan contact op met dienst Leefmilieu van de stad (050/44.83.44 - Walweinstraat 20, 8000 Brugge). Wij helpen je graag verder.

Gezien het groot succes van de infoavond op 12 december wordt er opnieuw een infosessie georganiseerd door de stad Brugge en dit op maandag 16 januari 2012 om 15.00 uur in het wijkcentrum Xaverianen, Xaverianenstraat 1, Sint-Michiels.

Inschrijvingen is verplicht via dienst Leefmilieu op het nummer 050/44.83.44. of via e-mail op leefmilieu@brugge.be

Lees verder: